mijn verhaal

Het resultaat van een passie

Scroll naar beneden

In mijn werk combineer ik eigentijdse creativiteit met oude ambachtstechnieken om te komen tot een uniek sieraad. Uniek omdat al mijn handgemaakte sieraden in goud en/of zilver enig in hun soort zijn en altijd exact naar uw wensen en ideeën vormgegeven worden.

Dit proces start met het ontwerp. Samen bespreken we uw wensen en kijken we naar de mogelijkheden. De definitieve keuze is dan aan u. Daarna ga ik aan de slag met als resultaat altijd een zeer persoonlijk sieraad. Of dat nu is omdat het sieraad voor de drager een symbolische betekenis heeft of omdat het als aandenken voor een speciale gebeurtenis gegeven wordt.

Ook is het mogelijk om bestaande sieraden te smelten en van het metaal weer een nieuw modern sieraad te maken. Zo komen sieraden die niet gedragen worden, maar wel bijzonder dierbaar zijn, weer tot leven en blijven de mooie herinneringen bewaard.

Op deze website vindt u voorbeelden van door mij gemaakte sieraden. Misschien spreekt een bepaald sieraad u aan of bent u er juist van overtuigd dat een mooi sieraad er toch anders uit ziet… Ik hoor het graag; samen komen we vast tot een sieraad dat exact bij ú past. Ieder mens is tenslotte uniek en daar moet een sieraad bij aansluiten, toch?

image

MEESTERTEKEN:

Mijn meesterteken (of verantwoordelijkheidsteken) is sinds juni 2012 geregistreerd door Waarborg Holland. Dit teken met de initialen van de goudsmid, mag in een sieraad geslagen worden, zodat dit sieraad altijd als een uniek stuk van de betreffende goudsmid te herkennen is.  Alle door mij gemaakte sieraden zullen, mits dit niet storend voor het ontwerp is, voorzien worden van dit teken.

geïnteresseerd?

Maak even een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden!