9191-ring_zilver_diamant_as_vingerafdruk

ring zilver diamant as vingerafdruk

Door Gepubliceerd 17 maart 2023 Volledige grootte is 1836 × 1266 pixels
Beste bezoekers,
In verband met het grote aantal lopende opdrachten – de levertijd is inmiddels opgelopen tot een half jaar – heb ik moeten besluiten voorlopig geen nieuwe opdrachten meer aan te nemen.
Wat betekent dit concreet?
• De komende maanden plan ik geen gesprekken om te komen tot een nieuw sieraad • In deze tijd neem ik ook geen reparaties aan, met als uitzondering reparaties aan door mij gemaakte sieraden; in overleg zal hier altijd ruimte voor gemaakt worden • Alle lopende opdrachten zullen (o.o.v.) binnen de overeengekomen termijn geleverd worden
In mei 2023 kijk ik of ik weer nieuwe opdrachten kan aannemen. Heel graag tot dan!
Beste bezoekers
In verband met het grote aantal lopende opdrachten – de levertijd is inmiddels opgelopen tot een half jaar – heb ik moeten besluiten voorlopig geen nieuwe opdrachten meer aan te nemen.
Wat betekent dit concreet?
• De komende maanden plan ik geen gesprekken om te komen tot een nieuw sieraad • In deze tijd neem ik ook geen reparaties aan, met als uitzondering reparaties aan door mij gemaakte sieraden; in overleg zal hier altijd ruimte voor gemaakt worden • Alle lopende opdrachten zullen (o.o.v.) binnen de overeengekomen termijn geleverd worden
In mei 2023 kijk ik of ik weer nieuwe opdrachten kan aannemen. Heel graag tot dan!